Søg:

Kontaktoplysninger

Du er velkommen til at kontakte eStatistik hvis du har spørgsmål eller idéer til vores erhvervsartikler eller statistikværktøjer.

eStatistik.dk ApS

Rolighedsvej 36B, 8240 Risskov

kni@estatistik.dk

+45 86 25 08 18

CVR 31253829

Om os

eStatistik udvikler, analyserer og formidler erhvervsstatistik, så myndigheder, brancheforeninger og virksomheder kan træffe bedre beslutninger

Hver dag indberetter virksomheder, myndigheder og organisationer millioner af tal og data til Danmarks Statistik, men kun et fåtal af dem kommer i spil, fordi der ofte mangler ressourcer til både at indhente, analysere og publicere tallene. Det vil eStatistik lave om på. Vi har udarbejdet specialkørsler i samarbejde med Danmarks Statistik gennem de seneste 10 år og ved, hvor de relevante tal findes. Derfor kan vi hurtigt finde de statistikker, du efterspørger og skræddersy dem efter behov.

eStatistik samarbejder med Danmarks Statistik om udviklingen af skræddersyet erhvervsstatistik og vil gøre sit til, at regioner, kommuner, organisationer og virksomheder har et solidt og opdateret overblik at træffe beslutninger ud fra.

Kontakt eStatistik, hvis du vil have mere information om, hvordan du kan gøre brug af vore kompetencer. Du kan også gå på opdagelse i eStatistik værktøjskasse, hvor du kan skræddersy statistik med udgangspunkt i tal fra din kommune, region eller branche.

Job hos eStatistik

Er du studerende? Og kunne du tænke dig et studiejob eller en praktikplads hos eStatistik?

eStatistik er en privat samfundsvidenskabelig forskningsvirksomhed, der udvikler og formidler erhvervsstatistik for en række private og offentlige virksomheder og organisationer. Formålet med eStatistik er, at vore kunder skal have et opdateret billede og en nuanceret oversigt over deres branche, region eller kommune, så de bedre kan træffe de afgørende beslutninger.

Hos eStatistik kommer du til at arbejde i et uformelt miljø, hvor selvstændighed, høj faglighed og ansvar for egne opgaver er en stor del af hverdagen.