Søg:
 • Kommunestatistik
  domain

  Kommunestatistik

  eStatistik har i samarbejde med Danmarks Statistik udviklet en unik statistik, der fokuserer på beskæftigelsesudviklingen i alle landets kommuner i perioden 2003-2015. I vores eDatabank kan du få et detaljeret billede af det lokale erhvervslivs branchesammensætning, selvstændighedskultur, kvindelige topledere, uddannelsesniveau, pendlingsstatistik, den offentlige og private sektors størrelse samt meget mere.

  arrow_forward
 • Branchestatistik
  store_mall_directory

  Branchestatistik

  eStatistik har samlet en række branchestatistikker, der detaljeret beskriver udviklingen i det danske erhvervsliv siden 2001.

  arrow_forward
 • Globalisering
  public

  Globalisering

  Globaliseringen har for alvor taget fart, og det betyder, at den danske samhandel med udlandet er under stor forandring. Især de videntunge erhverv oplever stor vækst på stadig fjernere markeder. De store danske virksomheder har en stor betydning for den danske eksport.

  arrow_forward
 • Iværksættere
  lightbulb_outline

  Iværksættere

  Når en iværksætter skaber et nyt marked, er de samtidig med til at skabe job. Der bliver behov for at ansætte nye arbejdere på dette marked, og det giver vækstmuligheder. Derfor er iværksætterne vigtige, og derfor følger eStatistik udviklingen blandt iværksætterne tæt - bl.a. spørger vi; hvem og hvor mange arbejder i iværksætterbranchen, hvor lang tid overlever de og hvor mange job skaber de?

  arrow_forward
 • Vækstvirksomheder
  flight_takeoff

  Vækstvirksomheder

  Antallet af vækstvirksomheder er en stærk indikator for vækstudviklingen i Danmark, og derfor følger eStatistik udviklingen på området - se evt. vores egne analyser eller hvad har pressen har skrevet om analyser eller data, eStatistik har stået bag.

  arrow_forward
 • Konkursstatistik
  whatshot

  Konkursstatistik

  I samarbejde med Danmarks Statistik og FSR - danske revisorer har vi udviklet en række specialiserede konkursstatistikker. Vi har eksempelvis udviklet en specialstatistik, der viser detaljeret konkursstatistik med de seneste konkurser fordelt på brancher i landets fem regioner og levetiden for de konkursramte virksomheder. Find konkursstatistikkerne herunder.

  arrow_forward
 • Kompetenceklynger
  dashboard

  Kompetenceklynger

  Erhvervsmæssige ressourceområder og kompetenceklynger har i de senere år været centrale begreber i den danske erhvervspolitik ikke mindst i de nye regioner og kommuner, På nationalt plan kortlagde Erhvervsministeriet allerede i 1993 de danske ressourceområder, hvor otte internt sammenhængende klynger af brancher blev identificeret.

  arrow_forward
 • Videnerhverv
  school

  Videnerhverv

  Videnerhvervene har haft markant vækst i det seneste årti, men vækstbetingelser er skævt fordelt i Danmark. eStatistik tager udgangspunkt i Eurostats definition af videnerhvervene, der er opdelt i to hovedgrupper. Den ene hovedgruppe er videnindustri, mens den anden er videnservice.

  arrow_forward
 • It-erhvervene
  laptop_mac

  It-erhvervene

  It-sektoren er i disse år inde i en vækstperiode - læs vores seneste artikel om udviklingen i it-branchen "IT-branchen har vokseværk - it-konsulenter og iværksættere skaber væksten" fra august 2016. Med den fart som den teknologiske udvikling har i dag, er udviklingen i bl.a. it-sektoren en vigtig brik i teknologikapløbet. På landsplan, i de enkelte regioner og de enkelte kommuner kan eStatistik kortlægge udviklingen i it-sektoren.

  arrow_forward
 • Cleantech
  wb_sunny

  Cleantech

  Energi og miljøsektoren er et af Danmarks mest betydningsfulde vækstområder og stærkeste ressouceområder. Beskæftigelsen er i høj grad specialiseret i de midt-, vest- og sønderjyske kommuner, hvor store virksomheder som Grundfos, Danfoss, Vestas, Mærsk og Siemens bringer disse kommuner op i toppen af top 10 listen over Danmarks mest specialiserede energi- og miljøkommuner.

  arrow_forward
 • Oplevelsesøkonomi
  map

  Oplevelsesøkonomi

  Indenfor oplevelsesøkonomi - herunder det kreative erhverv - har eStatistik over flere omgange bidraget til kortlægning af sektoren i forskellige regioner.

  arrow_forward
 • Eksportstatistik
  local_shipping

  Eksportstatistik

  arrow_forward