Søg:

Pressen skrev

eStatistiks erhvervsanalyser og specialstatistikker bliver ofte citeret i pressen. Se udvalgte eksempler nedenfor.

12. september 2023

Thea og hendes mor har startet en virksomhed, og der er blevet flere af 'deres slags': Holstebro skiller sig ud

Kommunen har været i en massiv vækst, og der er kommet 124,4 procent flere kvindelige iværksættere i kommunen siden 2014. En af de største procentuelle stigninger på landsplan. Det viser beregninger, som er lavet af eStatistik på baggrund af en såkaldt specialkørsel af iværksætterdatabasen hos Danmarks Statistik.

Læs nyheden her navigate_next
06. juli 2023

Heftig udvikling i den danske it-branche: I dag har mere end hver sjette ansatte udenlandsk baggrund

Arbejdsstyrken i den danske it-branche har gennemgået en stor forandring. I dag har hver sjette ansatte i branchen udenlandsk baggrund, og især antallet af indvandrere fra vestlige lande er eksploderet siden 2008. Der er de seneste år sket en markant stigning af antallet af ansatte i den danske it-sektor, og den stigning kan i høj grad tilskrives udenlandske it-folk.

Læs nyheden her navigate_next
27. juni 2023

Farvel til halvstuderede røvere og selvlærte it-folk: Ny type dominerer den danske it-branche ($)

Den danske it-branche er gennem de seneste år blevet overrendt af akademikere, og det betyder, at der er blevet mindre plads til selvlærte it-folk og it-folk med erhvervsuddannelser. De fleste af os kender de autodidakte it-folk, og måske tilhører du endda selv gruppen. Mange af dem var en del af den generation, som i 80’erne og 90’erne brugte al deres tid foran computeren på teenage-værelset, og som efterfølgende har gjort det til deres levevej, fordi mulighederne på det fremadstormende it-marked trak mere i dem end skolebænken. Nogle blev som Facebook-stifteren Mark Zuckerberg succesrige iværksættere, mens andre i dag arbejder som udviklere eller sidder i it-afdelingen på vores arbejdspladser. Fælles for dem alle er dog, at der bliver færre og færre af dem.

Læs nyheden her navigate_next
23. juni 2023

Her er de største danske it-hotspots: Disse 25 byer har den højeste koncentration af it-folk ($)

I en dansk kommune er næsten hver fjerde job it-relateret. Få overblikket over de 25 største danske it-hotspots her. Danmarks Silicon Valley. ...

Læs nyheden her navigate_next
22. juni 2023

Aldrig før har der været så mange ansatte i den danske it-branche - og særligt én jobtype dominerer ($)

Der er rekordmange ansatte i den danske it-branche, og det skyldes især en eksplosiv vækst i antallet af en bestemt type it-folk. Der er flere ansatte i den danske it-branche end nogensinde før, og der er særligt et erhverv, som har været med til at drive udviklingen.

Læs nyheden her navigate_next
13. juni 2023

Enestående udvikling de seneste år: Flest lokale i job nogensinde ($)

Det går stærkt med at skabe nye job i både Herning Kommune og Ikast-Brande Kommune. Faktisk er antallet af mennesker i job nu på det højeste niveau nogensinde. Der skulle gå ni år fra lavpunktet i 2013 efter finanskrisen, inden vi igen kom på samme niveau af antallet af mennesker i beskæftigelse. Det viser tal fra Danmarks Statistik, som analysefirmaet eStatistik har lavet beregnet...

Læs nyheden her navigate_next
19. maj 2023

Jobvæksten i Østjylland fortsætter – Aarhus trækker udviklingen ($)

De aarhusianske virksomheder beskæftigede ved indgangen til 2023 knap 150.000 lønmodtagere. »Det er ret vildt« og en vækstrate, som vi næppe kommer til at se igen foreløbig, mener en erhvervsanalytiker. ... »De østjyske virksomheder har virkelig trukket mange job i de seneste par år, men i forhold til 2021 var det sidste år især Aarhus, der trak udviklingen,« siger direktør og erhvervsanalytiker i eStatistik, Kent Nielsen, som har fulgt erhvervsudviklingen i Aarhus Kommune siden den første lokale erhvervshandlingsplan fra 1993. »Dengang havde man en voldsom ambition om 20.000 nye job i år 2000, og man nåede da også først målet om de 20.000 job i 2005. Og så gik der yderligere 12 år og en finanskrise, inden der i 2017 igen var 20.000 flere job i Aarhus. Men på under to år er der nu skabt flere end 20.000 private job i Aarhus Kommune i perioden 1. kvartal 2021 til 4. kvartal 2022. Det er ret vildt, og det er en vækstrate, som vi næppe kommer til at se igen foreløbig,« siger Kent Nielsen.

Læs nyheden her navigate_next
31. december 2022

Firmaer i Esbjerg bukker under som aldrig før: Så mange har mistet deres arbejde efter konkurs ($)

Aldrig har så mange selskaber og virksomheder måttet lukke i Esbjerg som følge af konkurs. 2022 har været et hårdt år flere steder i byens erhvervsliv, og særlige data viser, at ansatte i hundredtal har mistet deres job på grund af konkurser.

Læs nyheden her navigate_next
24. december 2022

Bølge af konkurser i resten af landet: Derfor er der færre konkurser lokalt - og sådan undgår vi at komme højere på listen næste år ($)

20 virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune måtte i år dreje nøglen om. Tallet er markant lavere end sidste år, skønt konkurstallet på landsplan er rekordstort. Men flere butikker kan i 2023 være i fare for at lukke, siger konkursekspert.

Læs nyheden her navigate_next
07. december 2022

Værre end finanskrisen: Konkursbølgen slår rekord på et alarmerende niveau

»Hele landet bløder, og recessionen står for døren.« Det konstaterede Morten Kofoed-Larsen, Country Manager hos Creditsafe, efter en kedelig rekord har ramt danskerne. I november var der nemlig 331 virksomheder, der gik konkurs – og det er historisk højt. Det viser en opgørelse baseret på oplysninger i Statstidende, som eStatistik har foretaget for erhvervsorganisationen SMVdanmark. »Det er det højeste antal i statistikkens historie. Og det er et alarmerende niveau,« siger konsulent i SMVdanmark Lasse Lundqvist. Ifølge konsulenten skyldes stigningen i konkurser, at virksomhederne er blevet ramt af flere forskellige udfordringer på samme tid: at priserne på el og varme stiger, købekraften hos forbrugerne er i bund, og at mange desuden fortsat betaler af på gæld fra coronakrisen. På landsplan er det især virksomheder inden for byggeri og anlæg, handel og service samt hotel- og restaurationsbranchen, der rammes af konkurser.

Læs nyheden her navigate_next
07. december 2022

Rekordmange konkurser i november: Højere end under finanskrisen

Eksploderet. Det udtryk bruger konsulent i SMVdanmark Lasse Lundqvist om antallet af konkurser i november. Her gik i alt 141 virksomheder i hovedstadsområdet konkurs. Det viser en opgørelse baseret på oplysninger i Statstidende, som eStatistik har foretaget for erhvervsorganisationen SMVdanmark. Og det kommer bag på Lasse Lundqvist. - Ud fra befolkningssammensætningen kunne man forvente, at købekraften var stærkere. Men det kommer ikke til udtryk i statistikken, siger han. På landsplan gik 331 virksomheder konkurs i november, og det er historisk højt.

Læs nyheden her navigate_next
07. december 2022

Dystre tal: Antal af konkurser på himmelflugt

Antallet af konkurser i danske virksomheder styrer lige nu mod det højeste antal i 12 år. Det står slemt til for de danske virksomheder. Det viser nye dystre tal, som netop er blevet offentliggjort af Danmarks Statistik. Tallene viser nemlig, at Danmark har kurs imod det højeste antal af konkurser siden 2010. Det skriver Finans. Tallene kommer i kølvandet på en anden undersøgelse, lavet af eStatistik for erhvervsorganisationen SMVDanmark, som viste, at der var et rekordhøjt antal af virksomheder med ansatte, som gik konkurs i november. Niklas Praefke, der er cheføkonom i Ledernes Hovedorganisation, mener, at den triste situation, som de danske virksomheder befinder sig i, dels skyldes den nuværende økonomiske situation, og dels eftervirkninger af coronapandemien.

Læs nyheden her navigate_next
06. december 2022

Konkurser rammer især i restauranterne - "foruroligende" mener analysedirektør ($)

Kombinationen af rekordhøj inflation og tilbagebetaling af coronalån rammer restaurationsbranchen hårdt lige nu. Antallet af konkurser i branchen er langt højere i november måned i forhold til samme måned sidste år. 88 gange drejede en restaurant nøglen om i november i år. Det er en stigning på 60 pct. i forhold til samme måned sidste år, hvor antallet af konkurser i overnatnings- og restaurationsbranchen var 55.

Læs nyheden her navigate_next
05. december 2022

En stor bølge af konkurser rammer nu

Inflationen gør for alvor ondt i virksomhederne nu. November sætter konkursrekord. Prisstigninger begynder for alvor at gøre ondt på forbrugere og virksomheder. I november gik 331 virksomheder, der har ansatte, konkurs. Det viser en opgørelse baseret på oplysninger i Statstidende, som eStatistik har foretaget for erhvervsorganisationen SMVdanmark. »Det er det højeste antal i statistikkens historie. Og det er et alarmerende niveau,« siger konsulent i SMVdanmark Lasse Lundqvist. »Det betyder, at krisen rammer reelle virksomheder med omsætning og ansatte,« tilføjer han. Stigningen skyldes, at virksomhederne er ramt af flere udfordringer på samme tid, vurderer han. Mange betaler fortsat af på coronagæld. Samtidig stiger priserne på el og varme. Og købekraften hos forbrugerne er i bund. »Konsekvenserne er, at ledigheden vil stige, og at vi får nogle triste gågader, fordi mange butikker vil lukke og slukke,« siger Lasse Lundqvist. Det er især virksomheder inden for byggeri og anlæg, handel, service samt hotel- og restaurationsbranchen, der rammes.

Læs nyheden her navigate_next
05. december 2022

Krisen medfører rekordmange konkurser – især disse brancher er hårdt ramt

Læs nyheden her navigate_next
05. december 2022

Konkursrekord: - Det er alarmerende

Læs nyheden her navigate_next
05. december 2022

En stor bølge af konkurser rammer nu

Læs nyheden her navigate_next
02. december 2022

November-rekord: Konkurser i byggeriet stiger med raketfart ($)

Læs nyheden her navigate_next
03. november 2022

Overgår finanskrisen: Usædvanligt mange virksomheder går konkurs

Læs nyheden her navigate_next
03. november 2022

Byggekonkurser stiger til historisk niveau: - Husholdningerne har trukket håndbremsen ($)

Læs nyheden her navigate_next
06. oktober 2022

Ikke set værre i 10 år: 'Tallene viser, at vi med stor sandsynlighed får den konkursbølge, som vi har frygtet'

Læs nyheden her navigate_next
05. oktober 2022

Konkurser er nu tæt på niveauet fra finanskrisen

Læs nyheden her navigate_next
13. september 2022

Populære kaffedrenge presset af stigende inflation

Læs nyheden her navigate_next
02. september 2022

Nye tal: Stort jobtab efter byggekonkurser i august

Læs nyheden her navigate_next
11. august 2022

Stort fald i iværksæt­teri: Jobfest knuser lysten til at starte egen virksomhed

Læs nyheden her navigate_next
26. juli 2022

Virksomhederne bliver bare ved med at ansætte: Horsens er helt i top, når det gælder om at få folk i job igen efter coronanedlukning

Læs nyheden her navigate_next
01. juli 2022

Nu rammer prisstigningerne: Rekordmange byggekonkurser i juni

Læs nyheden her navigate_next
24. juni 2022

Da soklen var støbt gik byggefirma konkurs - nu hænger familie på stor regning

Læs nyheden her navigate_next
03. maj 2022

Antallet af lokale industrijob boomede under corona: Østbirk-virksomhed voksede fjerdemest af alle i landet

Læs nyheden her navigate_next
27. april 2022

Så mange flere jobs er der skabt i industrien på to år

Læs nyheden her navigate_next
06. april 2022

Antallet af konkurser i byggeriet blev fordoblet i marts

Læs nyheden her navigate_next
05. april 2022

Flere byggekonkurser i marts: Vækstvirksomheder bukker under ($)

Læs nyheden her navigate_next
05. april 2022

Licitationen mener: Måske på tide at råbe vagt i gevær

Læs nyheden her navigate_next
27. marts 2022

Østjylland blev danmarksmester i jobvækst under corona-pandemien

Læs nyheden her navigate_next
18. januar 2022

Trods tårnhøj aktivitet: Konkurser i byggeriet er på vej op

Læs nyheden her navigate_next
18. januar 2022

Hver fjerde konkurs i dansk erhvervsliv sker i byggeriet

Læs nyheden her navigate_next
18. januar 2022

DI Byggeri efter nye konkurstal: To ting har slået bunden ud af branchen

Læs nyheden her navigate_next
14. januar 2022

Unge tegnestuer har det svært: Nu skal de klædes bedre på til konkurrence

Læs nyheden her navigate_next
22. december 2021

Småt er godt: Smv'er fik eksporthop i 2020 ($)

Læs nyheden her navigate_next
22. december 2021

Godt nyt for små og mellemstore virksomheder: Eksporten har aldrig været højere

Læs nyheden her navigate_next
17. november 2021

KEA lancerer ny bachelor-uddannelse i it-arkitektur

Læs nyheden her navigate_next
28. september 2021

Debat: Coronakrisens iværksætterboom er et paradoks

Læs nyheden her navigate_next
03. september 2021

Antallet af konkurser er banket i bund: Ekspert forventer efterslæb, men afblæser konkursbølge

Læs nyheden her navigate_next
24. marts 2021

Topper listen i Midtjylland: Iværksætteriet i Favrskov har blomstret under corona-krisen

Læs nyheden her navigate_next
24. marts 2021

Har Corona taget livet af iværksætterlysten?

Læs nyheden her navigate_next
12. marts 2021

Desperationen breder sig: Folk tigger frisører om sorte klipninger

Læs nyheden her navigate_next
21. februar 2021

Cor­o­na de­ler iværk­sæt­ter­ne i to: Dem, der er “skak­mat”, og dem, der kan ud­nyt­te kri­sen ($)

Læs nyheden her navigate_next
11. februar 2021

An­tal­let af nye virk­som­he­der faldt i Dan­mark i 2020 - und­ta­gen i Midtjyl­land ($)

Læs nyheden her navigate_next
05. februar 2021

Konkursbølgen ramte Danmark i januar. Eller gjorde den? Her er forklaringen ($)

Læs nyheden her navigate_next
03. februar 2021

Midtjylland i toppen: Flere nye iværksættere under corona end normalt

Læs nyheden her navigate_next
15. januar 2021

Overraskende få konkurser i byggeriet trods corona ($)

Læs nyheden her navigate_next
08. januar 2021

Overraskende få konkurser i corona-år

Læs nyheden her navigate_next
14. november 2020

Iværksættere ser stort på corona: 439 nye Horsens-virksomheder er kommet til siden marts

Læs nyheden her navigate_next
18. oktober 2020

Konkurserne udeblev, mens iværksætterne fortsatte: »Det er naturstridigt«

Læs nyheden her navigate_next
20. august 2020

Frisør: Vi burde alle sammen have elever

Læs nyheden her navigate_next
08. august 2020

Statistik: Industrien har undgået jobtab ved konkurser

Læs nyheden her navigate_next
05. august 2020

Omvendt finanskrisen: Coronakrisen giver konkursklø til København

Læs nyheden her navigate_next
05. august 2020

Hovedstaden hårdest ramt af konkurser ($)

Læs nyheden her navigate_next
05. august 2020

Konkurser rammer hovedstaden hårdt ($)

Læs nyheden her navigate_next
04. juli 2020

Tøm­rer blev fy­ret og tog sprin­get til at være selv­stæn­dig – cor­o­na skub­ber nye virk­som­he­der i gang ($)

Læs nyheden her navigate_next
23. juni 2020

Der er lyspunkter for det midtjyske iværksætteri, mens andre dele af landet lider under coronakrisen

Læs nyheden her navigate_next
10. juni 2020

Corona lukkede ned for Mias drømme: - Det hele er smuldret væk

Læs nyheden her navigate_next
09. juni 2020

Uddannelsesniveauet i revisorbranchen stiger

Læs nyheden her navigate_next
05. juni 2020

10-årige Alexander opfinder sjov guide: - Alle skal se mine yndlingssteder

Læs nyheden her navigate_next
16. maj 2020

Charlotte og Winnie udlever drøm trods krise: - Det er angstprovokerende

Læs nyheden her navigate_next
11. maj 2020

Iværksættere trodser coronaen: 44 nye Horsens-virksomheder i april

Læs nyheden her navigate_next
06. maj 2020

Kon­kur­ser i april med­før­te tred­je­stør­ste job­tab no­gen­sin­de

Læs nyheden her navigate_next
17. april 2020

Så mange frisører kan nu igen arbejde

Læs nyheden her navigate_next
17. april 2020

Belinda har frisørsalon på Frederiksberg: 'Jeg åbner ikke på mandag'

Læs nyheden her navigate_next
05. marts 2020

Kvinder får mere succes som selvstændige

Læs nyheden her navigate_next
04. marts 2020

Kom­men­tar: Nej, Dan­mark blø­der ikke iværk­sæt­te­re

Læs nyheden her navigate_next
12. februar 2020

Per fik en lys idé - men millionerne lader vente på sig

Læs nyheden her navigate_next
22. januar 2020

Revisorer advarer om »bekymrende« udvikling i konkursrekord

Læs nyheden her navigate_next
20. december 2019

SMV’er slår eksportrekord

Læs nyheden her navigate_next
03. oktober 2019

VI SKAL GØRE EFTERUDDANNELSE OBLIGATORISK

Læs nyheden her navigate_next
15. august 2019

Nyt møbel-showroom i Herning

Læs nyheden her navigate_next
08. august 2019

Konkursrekord dækker over gode nyheder

Læs nyheden her navigate_next
06. august 2019

Tomme firmaer sender byggeriets konkurstal i vejret

Læs nyheden her navigate_next
27. juni 2019

Østjyske SMV’ere sender flest varer til Rusland

Læs nyheden her navigate_next
26. juni 2019

Viborg-virksomheder er danmarksmestre i at handle med Rusland

Læs nyheden her navigate_next
18. maj 2019

Koldings virksomheder har stor succes på det tyske marked: Solgte for 1,7 milliarder kroner

Læs nyheden her navigate_next
03. maj 2019

Jyske virksomheder sidder tungt på Tyskland

Læs nyheden her navigate_next
02. maj 2019

Jyder sidder tungt på Tyskland

Læs nyheden her navigate_next
18. marts 2019

Gladsaxe kobler vækst og velfærd

Læs nyheden her navigate_next
11. marts 2019

Forbereder sig på Brexit

Læs nyheden her navigate_next
04. marts 2019

Brexit: Masser af arbejdspladser på spil i Hedensted

Læs nyheden her navigate_next
04. marts 2019

25 dage til Brexit - virksomhederne bekymret for papirbøvl

Læs nyheden her navigate_next
07. februar 2019

Brexit rammer Ikast-Brande hårdest i hele Danmark

Læs nyheden her navigate_next
01. februar 2019

Ajour med den danske autobranche

Læs nyheden her navigate_next
21. januar 2019

Vild konkursrekord i jubelåret 2018

Læs nyheden her navigate_next
21. januar 2019

Vild konkursrekord i jubelåret 2018

Læs nyheden her navigate_next
17. januar 2019

Brexit-kaos forplanter sig til østjyske toiletbrætter

Læs nyheden her navigate_next
09. januar 2019

Mamma Mia for et eventyr: Italienerne er vilde med fisk fra Thisted

Læs nyheden her navigate_next
09. januar 2019

Mamma Mia for et eventyr: Italienerne er vilde med fisk fra Thisted

Læs nyheden her navigate_next
08. januar 2019

Beskæftigelsen i Østjylland har nået historiske højder

Læs nyheden her navigate_next
14. december 2018

Ikast-Brande eksporterer mest til Storbritannien

Læs nyheden her navigate_next
14. december 2018

Jyske virksomheder dominerer eksporten til Storbritannien: Risikerer at tabe mest ved hårdt Brexit

Læs nyheden her navigate_next
14. december 2018

Her holder de vejret: Brexit kan ramme midtjyske virksomheder hårdt

Læs nyheden her navigate_next
13. november 2018

Torsk fra Thy til Toscana: Italienerne er vilde med fisk fra Hanstholm

Læs nyheden her navigate_next
08. november 2018

Arbejdsløse akademikere bliver matchet med job i it-branchen

Læs nyheden her navigate_next
01. november 2018

Ekspert: Franchisetageren er den ”nye selvstændige”

Læs nyheden her navigate_next
01. november 2018

Hver tredje selvstændig har lukket butikken

Læs nyheden her navigate_next
01. november 2018

Sønderborg er jysk sværvægter i industrijob

Læs nyheden her navigate_next
24. oktober 2018

Partnerskaber skal sikre fremtiden

Læs nyheden her navigate_next
05. oktober 2018

Gladsaxe topper industriens job-liste

Læs nyheden her navigate_next
05. oktober 2018

Industrien fortsætter optur på jobfronten

Læs nyheden her navigate_next
04. oktober 2018

Inaktive firmaer banker byggeriets konkurstal op

Læs nyheden her navigate_next
04. oktober 2018

Paradoks i guldtider: Flere entreprenører går konkurs

Læs nyheden her navigate_next
27. september 2018

Ansatte arbejder færre timer i supermarkedet end før krisen

Læs nyheden her navigate_next
17. september 2018

Maskineksporten holder sig over 100 milliarder

Læs nyheden her navigate_next
12. september 2018

Iværksættere bag jobrekord i IT-sektoren

Læs nyheden her navigate_next
03. september 2018

Succes med vin og specialøl giver stor vingrossist mod på mere

Læs nyheden her navigate_next
10. juli 2018

Højere end under finanskrisen: »Vi prøver sgu« presser konkurstallet op

Læs nyheden her navigate_next
26. februar 2018

Maskinindustri trækker dansk SMV-eksport op

Læs nyheden her navigate_next
04. februar 2018

Rekordmange kreative iværksættere i Østjylland

Læs nyheden her navigate_next
25. januar 2018

Iværksætterselskaber booster konkurstal

Læs nyheden her navigate_next
19. september 2017

Små brancher skal gøre Bornholm til mere end turisme

Læs nyheden her navigate_next
19. september 2017

Så mange mennesker arbejder i den danske it-sektor

Læs nyheden her navigate_next
19. september 2017

Kort nyt - virksomheder

Læs nyheden her navigate_next
15. september 2017

Storbyerne løber med it-væksten: København og Aarhus støvsuger Danmark for it-arbejdskraft

Læs nyheden her navigate_next
15. september 2017

It-job klumper sig sammen i storbyer

Læs nyheden her navigate_next
06. september 2017

Antallet af it-job i Danmark tæt på ny rekord

Læs nyheden her navigate_next
01. august 2017

Nul-virksomheder pumper antallet af konkurser op

Læs nyheden her navigate_next
23. juni 2017

Maskineksporten holder sig over 100 milliarder kroner

Læs nyheden her navigate_next
18. maj 2017

Iværksætterdrømmen er størst på Sjælland

Læs nyheden her navigate_next
10. maj 2017

Erfarne SMV-eksportører bidrager mest til dansk eksportvækst

Læs nyheden her navigate_next
08. maj 2017

Mellemstore virksomheder er motoren bag eksportvækst

Læs nyheden her navigate_next
26. april 2017

Byggebranchen boomer i Sorø Kommune

Læs nyheden her navigate_next
25. april 2017

DAGENS LEDER: Byggeriet skal leve af iværksætteri

Læs nyheden her navigate_next
25. april 2017

Færre iværksætterjobs i byggeriet

Læs nyheden her navigate_next
11. april 2017

Antallet af konkurser styrtdykker

Læs nyheden her navigate_next
30. marts 2017

Store firmaer forgylder tre kommuner: 20 pct flere arbejdspladser end i 2008

Læs nyheden her navigate_next
06. marts 2017

Sådan ser den succesfulde danske iværksætter ud

Læs nyheden her navigate_next
06. marts 2017

Danske iværksættere ser positivt på fremtiden

Læs nyheden her navigate_next
27. februar 2017

Mindre virksomheder trækker dansk eksport op

Læs nyheden her navigate_next
22. februar 2017

Tror du, at en 17-årig kan redde din forretning? (kræver login)

Læs nyheden her navigate_next
21. februar 2017

Regionens modebranche er i vækst

Læs nyheden her navigate_next
15. februar 2017

Flere af os arbejder med tøj, møbler og design

Læs nyheden her navigate_next
15. februar 2017

Flere danskere arbejder med tøj, møbler og design

Læs nyheden her navigate_next
02. februar 2017

Rekord mange konkurser i 2016

Læs nyheden her navigate_next
30. januar 2017

Østjyske iværksættere er stærke

Læs nyheden her navigate_next
14. januar 2017

Hver fjerde iværksætter drejer nøglen om efter tre år

Læs nyheden her navigate_next
18. december 2016

Mellemstore virksomheder løfter dansk eksport

Læs nyheden her navigate_next
13. december 2016

Aarhus er inde i en kreativ guldalder

Læs nyheden her navigate_next
13. december 2016

Iværksættere rykker næsten som før krisen

Læs nyheden her navigate_next
08. december 2016

Inaktive firmaer pumper konkurstal i vejret

Læs nyheden her navigate_next
11. november 2016

Underskoven i dansk erhvervsliv stormer frem i USA

Læs nyheden her navigate_next
06. november 2016

Massiv fremgang i danske SMVers eksport til USA

Læs nyheden her navigate_next
03. november 2016

Dansk medicinsalg hitter i USA – og det kan give bagslag

Læs nyheden her navigate_next
27. oktober 2016

Maskineksport til USA går forrygende

Læs nyheden her navigate_next
16. august 2016

Se kortet: Her skaber iværksætteri flest jobs

Læs nyheden her navigate_next
16. august 2016

Hvor blev de af?: Mange nye job - men ikke på Fyn

Læs nyheden her navigate_next
16. august 2016

Iværksætteri skaber jobs i restaurationsbranchen

Læs nyheden her navigate_next
15. august 2016

Nye restauratører bider sig fast

Læs nyheden her navigate_next
09. august 2016

It-boblen lurer efter boom i it-iværksætteri

Læs nyheden her navigate_next
08. august 2016

Arkitekter klumper sig sammen i Aarhus og København

Læs nyheden her navigate_next
08. august 2016

Godt år for den aarhusianske arkitektbranche

Læs nyheden her navigate_next
05. august 2016

Boom i it-iværksætteri er nu på bobleniveau

Læs nyheden her navigate_next
03. april 2016

Aarhus fastholder sin position som Danmarks førende industriby

Læs nyheden her navigate_next
03. april 2016

Industrien øger antallet af arbejdspladser

Læs nyheden her navigate_next
11. marts 2016

Danske kaffebarer brygger sort guld

Læs nyheden her navigate_next
25. februar 2016

Vild vækst i eksport ud af Europa

Læs nyheden her navigate_next
18. februar 2016

Bankernes nedskæringer rammer hårdest i provinsen

Læs nyheden her navigate_next
05. februar 2016

Flere mistede jobbet ved konkurser i 2015

Læs nyheden her navigate_next
02. februar 2016

Trist udvikling i konkursfyringer i 2015

Læs nyheden her navigate_next
01. februar 2016

Flere ældre firmaer går konkurs

Læs nyheden her navigate_next
01. februar 2016

Kriseiværksættere er mere robuste

Læs nyheden her navigate_next
25. januar 2016

Stadigt flere ingeniører glider over i rådgiverbranchen

Læs nyheden her navigate_next
12. januar 2016

Langt flere lokale konkurser i 2015

Læs nyheden her navigate_next
27. oktober 2015

Færre håndværkere mister deres job

Læs nyheden her navigate_next
27. oktober 2015

Antallet af konkurser i byggeriet falder

Læs nyheden her navigate_next
09. oktober 2015

Vækstkommunernes trumf er geografi

Læs nyheden her navigate_next
09. oktober 2015

Erhvervskæmper afgør kommuners jobfest

Læs nyheden her navigate_next
28. august 2015

Finanssektorens vilde it-boom slet ikke slut: Derfor venter ny bølge af digitale investeringer

Læs nyheden her navigate_next
26. august 2015

Job i massevis: Danske it-folk har trodset krisen

Læs nyheden her navigate_next
17. august 2015

Fond vil knække eksportknibe hos små virksomheder

Læs nyheden her navigate_next
13. august 2015

To ud af tre hardcore it-folk har job uden for it-branchen

Læs nyheden her navigate_next
06. august 2015

DI: Svært at fastholde it-industrien i en global verden

Læs nyheden her navigate_next
05. august 2015

Arbejdspladser i it-industrien forsvinder

Læs nyheden her navigate_next
05. august 2015

Flere it-jobs i Østjylland

Læs nyheden her navigate_next
16. juli 2015

Byggebranchen er ikke helt færdig med oprydningen

Læs nyheden her navigate_next
15. juli 2015

Konkurser: Byggeriet står for flest tabte job

Læs nyheden her navigate_next
28. maj 2015

Små firmaer rider ud i verden på ryggen af storindustrien

Læs nyheden her navigate_next
28. maj 2015

Mindre virksomheder har købt billet til det tyske eksprestog

Læs nyheden her navigate_next
27. marts 2015

Eksport til Kina buldrer frem

Læs nyheden her navigate_next
27. februar 2015

Dansk eksport til Norge bremser op

Læs nyheden her navigate_next
03. februar 2015

Jobtabet ved konkurser styrtdykker i industrien

Læs nyheden her navigate_next
03. februar 2015

Jobtabet ved konkurser styrtdykker i industrien

Læs nyheden her navigate_next
02. februar 2015

Færre mister jobbet efter konkurser

Læs nyheden her navigate_next
29. januar 2015

Vitus øger eksport og skaber nye arbejdspladser

Læs nyheden her navigate_next
28. oktober 2014

Konkurserne gør mindre ondt end tidligere

Læs nyheden her navigate_next
17. juli 2014

Konkursspøgelset er ved at slippe taget i it-branchen

Læs nyheden her navigate_next
02. maj 2014

Danske it-virksomheder flygter til udlandet

Læs nyheden her navigate_next
23. april 2014

Aarhus surfer på tech-bølge

Læs nyheden her navigate_next
16. april 2014

Unge virksomheder nægter at dø

Læs nyheden her navigate_next
31. marts 2014

Bankbosser har nedlagt 8.000 stillinger i provinsen

Læs nyheden her navigate_next
31. marts 2014

Bankfolk: 8.000 har mistet jobbet

Læs nyheden her navigate_next
31. marts 2014

Nye succeser er vitale for væksten

Læs nyheden her navigate_next
31. marts 2014

8.000 finansjob er forsvundet i provinsen under krisen

Læs nyheden her navigate_next
30. marts 2014

8.000 finansjob er forsvundet i provinsen

Læs nyheden her navigate_next
19. marts 2014

Nyt værktøj kan hjælpe SMV'erne til mere eksport

Læs nyheden her navigate_next
04. marts 2014

Akademikere har en heldigere hånd ved konkurser

Læs nyheden her navigate_next
04. marts 2014

Akademikere rammes sjældnere på jobbet ved konkurser

Læs nyheden her navigate_next
03. marts 2014

Akademikere går fri af konkurser

Læs nyheden her navigate_next
03. marts 2014

Konkursbølgen skævvrider Danmark

Læs nyheden her navigate_next
04. februar 2014

Byggefirmaer ansætter flere folk op til en konkurs

Læs nyheden her navigate_next
11. januar 2014

Færre virksomheder går konkurs

Læs nyheden her navigate_next
10. januar 2014

Filmbranchen skaber job i byen

Læs nyheden her navigate_next
19. december 2013

Forbrugerne holder på pengene - koster job i industrien

Læs nyheden her navigate_next
19. december 2013

Analyse af it-sektoren 2013

Læs nyheden her navigate_next
09. november 2013

Ansatte er bange for at starte egen virksomhed

Læs nyheden her navigate_next
09. november 2013

Ansatte tør ikke starte egen virksomhed

Læs nyheden her navigate_next
08. november 2013

Ansatte er bange for at starte for sig selv

Læs nyheden her navigate_next
08. november 2013

Danskerne vælger det sikre

Læs nyheden her navigate_next
18. oktober 2013

Laveste antal konkurser siden finanskrisens start

Læs nyheden her navigate_next
03. oktober 2013

Tandlægen rystede på hånden og blev Microsoft-partner

Læs nyheden her navigate_next
03. oktober 2013

Aarhus rider på en it-iværksætterbølge

Læs nyheden her navigate_next
30. september 2013

Små danske virksomheder opsøger nye vækstmarkeder

Læs nyheden her navigate_next
20. august 2013

Færre arbejdspladser går tabt ved konkurser

Læs nyheden her navigate_next
20. august 2013

Færre firmaer går konkurs

Læs nyheden her navigate_next
08. juli 2013

Køge har stabil vækst for andet år i træk

Læs nyheden her navigate_next
04. juni 2013

Bliver Aarhus modecentrum?

Læs nyheden her navigate_next
03. maj 2013

Det kønsopdelte arbejdsmarked

Læs nyheden her navigate_next
09. april 2013

Bud efter de kloge hoveder

Læs nyheden her navigate_next
06. april 2013

Højtuddannede kvinder indtager det private erhvervsliv

Læs nyheden her navigate_next
06. april 2013

Kvinder stormer ind i det private erhvervsliv

Læs nyheden her navigate_next
06. april 2013

Højtuddannede kvinder indtager private firmaer

Læs nyheden her navigate_next
06. april 2013

Kvinder er på fremmarch i det private erhvervsliv

Læs nyheden her navigate_next
05. april 2013

Kvinderne indtager erhvervslivet

Læs nyheden her navigate_next
05. april 2013

Kvinderne vil ikke tage ansvar

Læs nyheden her navigate_next
05. april 2013

De kloge kvinder kommer

Læs nyheden her navigate_next
09. februar 2013

Europæisk afmatning rammer eksporten

Læs nyheden her navigate_next
07. februar 2013

Hey, vi er de bedste til noget

Læs nyheden her navigate_next
03. februar 2013

Stærk krone kan koste 20.000 job

Læs nyheden her navigate_next
16. januar 2013

Minister giver intensiv eksporthjælp til de mindre virksomheder

Læs nyheden her navigate_next
08. januar 2013

»Krisen er slem, men ingen hæmsko«

Læs nyheden her navigate_next
17. november 2012

Globaliseringen tilbage på sporet

Læs nyheden her navigate_next
13. november 2012

Dansk eksporteventyr i EU’s østlige lande

Læs nyheden her navigate_next
29. oktober 2012

Servicebranchen øjner salgsfremgang i 2013

Læs nyheden her navigate_next
10. oktober 2012

Eksporten flygter fra eurozonen

Læs nyheden her navigate_next
14. september 2012

Der skabes færre job

Læs nyheden her navigate_next
15. august 2012

Serviceeksport vil have mere hjælp

Læs nyheden her navigate_next
13. juli 2012

Antal af virksomhedskonkurser er faldende

Læs nyheden her navigate_next
15. maj 2012

Aarhus mister arbejdspladser

Læs nyheden her navigate_next
20. april 2012

Rekordmange danske butikker går konkurs

Læs nyheden her navigate_next
20. april 2012

Flere danske butikker går konkurs i år

Læs nyheden her navigate_next
20. april 2012

Butiksdød breder sig

Læs nyheden her navigate_next
16. marts 2012

»Skal vi prioritere de gamle eller nye markeder?«

Læs nyheden her navigate_next
16. marts 2012

Danmark satser stort på vækst-markeder

Læs nyheden her navigate_next
13. marts 2012

Højteknologi klarer sig bedst

Læs nyheden her navigate_next
26. februar 2012

19.500 job forsvundet på tre år

Læs nyheden her navigate_next
23. september 2011

Skolepenge bærer ikke lønnen i sig selv

Læs nyheden her navigate_next
22. september 2011

Analyse: Uddannelsesløft virker ikke

Læs nyheden her navigate_next
28. juli 2011

Viden er mere værd end øl, smør og bacon

Læs nyheden her navigate_next
09. november 2009

Færre personer starter egen virksomhed

Læs nyheden her navigate_next