subjectNyheder buildVærktøjer question_answerVidensbank contact_mailOm os

eStatistik søger nye talenter med stærk økonomisk forståelse

Vidste du, at 33 procent af de tidligere studentermedhjælpere i eStatistik var på Berlingske Top 100 talentliste? Vi ønsker et stort tillykke til Senior Manager, Strategic Procurement, Dansk Supermarked Group, Rasmus Kusk og CEO and Funder, No-More, Anders Haugbølle Thomsen. Vi har netop lukket det seneste talentkuld ud i Danmarks Nationalbank og Dansk Supermarked Group og søger derfor nye selvstændige studentermedhjælpere med stærk økonomisk forståelse.

02-05-2017

Job hos eStatistik

 

eStatistik er en lille privat samfundsvidenskabelige forskningsvirksomhed, der udvikler og formidler erhvervsstatistik for en række private og offentlige virksomheder og organisationer. Formålet med eStatistik er, at vore kunder skal have et opdateret billede og en nuanceret oversigt over deres branche, region eller kommune, så de bedre kan træffe de afgørende beslutninger.

 

Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde i et uformelt miljø, hvor selvstændighed, høj faglighed og ansvar for egne opgaver er en stor del af hverdagen. De daglige opgaver varierer, men hovedsageligt vil de omhandle:

 

- bearbejdelse af statistik og arbejde med statistisk materiale, pivottabeller og figurer i Excel og VBA. eStatistik køber specialkørsler fra Danmarks Statistiks eller udarbejder egne specialkørsler og bruger dem til at udvikle statistisk baggrundsmateriale (særligt pivottabeller) til gavn for offentlige og private virksomheder og organisationer.

 

- udarbejdelse af artikler og analyser om det danske arbejdsmarked, iværksætteri og virksomhedernes globalisering. Hos eStatistik skriver vi ofte artikler og analyser i samarbejde med andre medier eller selvstændigt. Mange af disse bliver nævnt i medierne og hjælper til at øge opmærksomheden på eStatistiks kunder.

 

- udarbejdelse af offentlige udbud. eStatistik byder nogle gange på relevante offentlige udbud enten selvstændigt eller i samarbejde med andre virksomheder.

 

Gennemsøg gerne vores ”pressen skrev”, nyhedsarkiv, produktoversigt, vidensbank samt vores selvudviklede eDatabank og værktøjer, og få en fornemmelse af, hvilke projekter eStatistik, og muligvis du, skal arbejde med.

 

Synes du, at disse opgaver lyder interessante, og føler du, at du har god økonomisk forståelse, er god til at formulere dig skriftligt og har stærke statistiske kompetencer i bl.a. Excel og VBA, så send en jobansøgning til kni@estatistik.dk, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvor langt du er på studiet, vedlægger dit CV samt dit karakterark.