Søg:
error

Reklamebeskyttet virksomhed

Tensacciai Denmark, Filial af Tensacciai S.r.l., Italien

Er Tensacciai Denmark, Filial af Tensacciai S.r.l., Italien din virksomhed?

Vil du gerne have din virksomheds logo .

Hvis du indsætter et link til denne side, der hvor du skriver din virksomheds cvr-nummer på din hjemmeside, vil vi kvittere med en komplet liste af alle virksomhederne i branchen Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf.

Henvend dig på mlf@estatistik.dk hvis du vil høre mere, eller hvis du allerede har indsat referencen på din hjemmeside.

Vil du følge virksomheden Tensacciai Denmark, Filial af Tensacciai S.r.l., Italien?

Hvis du opretter dig som bruger på eStatistiks hjemmeside, har du muligheden for at følge virksomheder du finder her på siden. Du kan oprette dig her, og det er gratis.

Når du er oprettet som bruger på vores side, har du også mulighed for at købe dig adgang til ubegrænset brug af vores download funktion i eSegmentering og i vores brancheanalyser. Dette koster 4000,- ekskl. moms. Skriv til kni@estatistik.dk for at høre mere om dettet tilbud.

Henvend dig på mlf@estatistik.dk hvis du har brug for hjælp til oprettelse af ny bruger.

subject

Virksomhedsinformation

  • Navn Tensacciai Denmark, Filial af Tensacciai S.r.l., Italien
  • CVR 40759077
  • Adresse Sundkrogsgade 21, 2100 København Ø
  • Kommune Københavns Kommune
  • Branche Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf
  • Virksomhedsform Filial af udenlandsk anpartsselskab eller selskab
  • Antal ansatte5
  • Etableret04. september, 2019
  • ReklamebeskyttetJa
  • TelefonUoplyst
  • Emailmail@tensainternational.com
  • Hjemmeside Tensacciai Denmark, Filial af Tensacciai S.r.l., Italien
  • Status NORMAL
  • Revisor Uoplyst
  • Formål FIlialens formål er at udføre direkte eller indirekte de følgende aktiviteter: Fremstilling, indretning, påmontering af: stivere og komponenter til hængestrukturer i specielle ståltyper, forspændingssystemer, ankersystemer til geoteknik, Fremstilling, indretning og påmontering inkluderer også installation, produktion, kommercialisering og udleje af specifikt udstyr, alle typer projektering inden for området. Fremstilling, indretning og påmontering af: metalstrukturer og samlinger, samlinger af udvidelser, udstyr til støtte, jordkælvsforebyggende (antiseismisk) systemer, Lydabsorberende barrierer, Støttestrukturer, Jordforstærkning. Flytning og hævning af store enheder, også understøttet af hydrauliske systemer, alle typer projektering inden for området samt udformning af specifikt udstyr. Virksomheden kan ligeledes assistere inden for salg og brug af de nævnte produkter og services, også i kontakt eller samarbejde med andre virksomheder bl.a. inden for vejarbejde, skinnearbejde, bro- og viaduktbygning (med komplekse tekniske karakteristika). Udførelse af opgaver inden for byggeri, produktion af komponenter til stål- og metalstrukturer, produktion af præfabrikerede jernbetonstrukturer, produktion af udstyr og specialstrukturer, produktion af vejbarrierer og vejbeskyttelse, produktion af støjforebyggende systemer samt ingeniørtekniske landskabsopgaver. Virksomheden kan yderligere udføre alle typer kommercielle, industrielle, økonomiske og mobile/immobile opgaver samt udføre alle nødvendige opgaver, der kræves for at nå det sociale mål. Virksomheden kan desuden få forskellige former for garanti (kaution, lånegaranti og obbligationer) fra egen virksomhed eller associerede selskaber. Virksomheden kan erhverve interesser, markedsandele og aktier i andre selskaber eller virksomheder, som har lignende mål, enten direkte eller indirekte, dette inden for lovens rammer. Virksomheden kan derudover udføre alle typer kommercielle, økonomiske og industrielle opgaver, som vurderes brugbare for at nå det sociale mål. Ligeledes kan virksomheden erhverve interesser og deltagelse i andre selskaber og virksomheder, som har lignende mål, både direkte og indirekte.
  • Tegningsregel Filialen tegnes af en filialbestyrer
show_chart

Udvikling i antal ansatte

Tensacciai Denmark, Filial af Tensacciai S.r.l., Italien har ikke haft nogen beskæftigelse endnu. Vi kan derfor ikke generere figuren for denne virksomhed.

event_note

Virksomhedshistorik