Søg:
433 900

Anden bygningsfærdiggørelse

Branchen omfatter færdiggørelse og vedligehold af bygninger og anlæg, der ikke er nævnt i afsnit 43.2 og 43.3 herunder rengøring af nybygninger og fugefirmaer. Denne branche har branchekoden 433900, og ligger under branchegrupperingen bygge og anlæg.

  • Instruktioner Hjælp til download
  • Kommune (99 valgte)
  • Virksomhedsform (40 valgte)
  • Antal ansatte (12 valgte)
  • Etablering + (1735 - 2019)
  • Data (19 valgte)

Download hele branchen som en virksomhedsliste i excel. Se instruktioner nedenfor.

swap_horiz

Segmentér branchen

Ud over den valgte branche, kan du segmentere din virksomhedsliste på parametrene: kommune, virksomhedsform, antal ansatte og etableringsdato. Navigér mellem valgmulighederne i fanerne ovenfor.

done_all

Vælg data

Under fanen 'data' kan du vælge hvilke informationer du vil have med, når du download din excel-liste. Cvr, navn og hvorvidt virksomheden er reklamebeskyttet er altid valgt på forhånd.

get_app

Download liste

Når du er tilfreds med din segmentering af den valgte branche, kan du downloade listen i boksen til højre på siden. Du kan løbende se hvor mange virksomheder listen vil indeholde, i cirkeldiagrammet.

Vælg interval for virksomhedernes etableringsdato

swap_horiz

Flere valgmuligheder

Download Antal virksomheder i listen

Antal virksomheder du rammer indenfor branchen

Virksomheder i din liste

,-

Pris for download (ekskl. moms)

Ved køb af denne virksomhedsliste accepterer du eStatistiks vilkår. Du kan hente et eksempel på en virksomhedsliste, for at få et indtryk af opbygningen af den genererede excel-fil. Du kan maks hente 5000 virksomheder ad gangen.