Søg:

Support

Få vejledning og hjælp til eStatistiks værktøjer, så du kan få det fulde udbytte af databanken.

Købsvilkår

Vilkår for køb af virksomhedslister i vores værktøj eSegmentering og vores brancheanalyser. Disse vilkår gælder mellem dig som bruger og ESTATISTIK.DK ApS når du gennemfører et køb af en virksomhedsliste.

 

For at købe listen skal brugeren være mindst 18 år. Brugeren er selv ansvarlig for at have valgt de korrekte parametre i værktøjet, samt hvilke data som kommer med i udtrækket. Brugeren er selv ansvarlig for at have indtastet en korrekt emailadresse, hvor virksomhedslisten udleveres.

 

eStatistik leverer virksomhedslisten i overensstemmelse med de segmenteringer brugeren har foretaget sig gennem segmenteringsværktøjet. eStatistik fraskriver sig ansvaret for gyldigheden af disse informationer, og står ikke inde for validiteten af den data som virksomhedslisten indeholder.

 

eStatistik benytter udelukkende brugerens email til at levere virksomhedslisten, og vil ikke nu eller i fremtiden sende markedsføring, nyhedsbreve e.l.

 

Brugeren har ansvaret for at overholde de regler som er gældende, ved virksomheder som er reklamebeskyttede. eStatistik leverer altid information omkring reklamebeskyttelse med i deres lister, og fralægger sig derved ansvaret for at brugeren overholder disse vilkår. Læs mere om reklamebeskyttelse.

 

Brugeren har kun ret til at bruge den information Kunden modtager ved køb af virksomhedslisten i egen virksomhed. Dette omfatter ikke videresalg af informationen, i ethvert medium eller format, og til hverken hele eller dele af informationen som brugeren modtager ved køb.