Søg:
106 200

Fremstilling af stivelse og stivelsesprodukter

Branchen omfatter fremstilling af stivelse (af ris, kartofler, majs mv) og stivelsesprodukter (fx glukose, maltose, tapioca, gluten). Denne branche har branchekoden 106200, og ligger under branchegrupperingen industri.

store_mall_directory

Brancheinformation

  • Branche Fremstilling af stivelse og stivelsesprodukter
  • Branchekode 106200
  • Branchegruppering 19 Industri
  • Branchegruppering 127 Bagerier, brødfabrikker mv.
  • Branchebeskrivelse Branchen omfatter fremstilling af stivelse (af ris, kartofler, majs mv) og stivelsesprodukter (fx glukose, maltose, tapioca, gluten).
  • Omfatter Fremstilling af stivelse af ris, kartofler, majs mv. , Vådformaling af korn , Fremstilling af glukose, glukosesirup, maltose, inulin mv. , Fremstilling af gluten , Fremstilling af tapioca og tapiocaerstatninger af stivelse , Fremstilling af majsolie
  • Omfatter ikke Fremstilling af laktose (mælkesukker), jf. 10.51.00 , Fremstilling af rør, og roesukker, jf. 10.81.00
history

Nøgletal for branchen

  • location_city
    11 Virksomheder i branchen
  • money
    3.525 mio. DKK Salg i branchen
  • local_shipping
    1.704 mio. DKK Eksport i branchen
  • account_balance_wallet
    591.370 DKK Gns. lønsum pr. fuldtidsbeskæftiget
  • people_outline
    429 Beskæftigede i branchen
  • group
    394 Fuldtidsbeskæftigede i branchen
  • 121 Beskæftigede kvinder i branchen
  • 308 Beskæftigede mænd i branchen
bar_chart

Nye og ophørte virksomheder pr. år

question_answer

Lignende brancher

Fremstilling af makaroni, nudler, couscous og lignende dejvarer
Industriel fremstilling af brød: kager mv.
Fremstilling af tvebakker og kiks: fremstilling af konserverede kager, tærter mv.
Fremstilling af friske bageriprodukter
Fremstilling af mølleriprodukter

Disse lignende brancher ligger alle under branchegrupperingen "Bagerier, brødfabrikker mv.", som er én af 127 grupperinger af alle brancher i Danmark.