Branchen omfatter bagerier, der fremstiller friske bagervarer (fx brød, rundstykker, kager), og som typisk har eget bagerudsalg. Bagerier, der fremstiller ’tørre’ bagervarer (fx tvebakker, kiks mv), henvises til 10.72.00. Denne branche har branchekoden 107120, og ligger under branchegrupperingen industri.
Ametà Bakery ApS | 14-11-2024 |
Lygten Bageri ApS | 08-11-2024 |
Sweet Cravings by Rahela | 06-11-2024 |
Kirsebærgårdens mikrobageri | 04-11-2024 |
Beders Bager | 01-11-2024 |
Algo Dulce | 31-10-2024 |
Kristinas Kager ApS | 21-10-2024 |
Koba Baking Studio I/S | 08-10-2024 |
Bagerhuset ApS | 07-10-2024 |
NK Bageri ApS | 04-10-2024 |
LAGKAGEHUSET A/S | 2778 |
EMMERYS ApS | 581 |
BODENHOFFS BAGERI ApS | 352 |
FARUMHUS A/S | 255 |
REINH. VAN HAUEN. GL. KONGEVEJ 177. FREDERIKSBERG ApS | 135 |
P. A. Andersen & Sønner ApS | 134 |
Fresh Out The Oven ApS | 130 |
BAGT ApS | 106 |
EJVINDS ApS | 105 |
My Bakery Hobro ApS | 100 |