Søg:
error

Reklamebeskyttet virksomhed

Nordic Fish Sauce A/S

Er Nordic Fish Sauce A/S din virksomhed?

Vil du gerne have din virksomheds logo .

Hvis du indsætter et link til denne side, der hvor du skriver din virksomheds cvr-nummer på din hjemmeside, vil vi kvittere med en komplet liste af alle virksomhederne i branchen Forarbejdning og konservering af fisk, krebsdyr og bløddyr, undtagen fiskemel.

Henvend dig på mlf@estatistik.dk hvis du vil høre mere, eller hvis du allerede har indsat referencen på din hjemmeside.

Vil du følge virksomheden Nordic Fish Sauce A/S?

Hvis du opretter dig som bruger på eStatistiks hjemmeside, har du muligheden for at følge virksomheder du finder her på siden. Du kan oprette dig her, og det er gratis.

Når du er oprettet som bruger på vores side, har du også mulighed for at købe dig adgang til ubegrænset brug af vores download funktion i eSegmentering og i vores brancheanalyser. Dette koster 4000,- ekskl. moms. Skriv til kni@estatistik.dk for at høre mere om dettet tilbud.

Henvend dig på mlf@estatistik.dk hvis du har brug for hjælp til oprettelse af ny bruger.

people_outline

Direktion og bestyrelse

  • person
    Nick Dobberstein Jensen Direktør for virksomheden siden 05. juli, 2024
  • group
    Jens Peter Langer Medlem af bestyrelsen siden 24. marts, 2023
  • group
    Anton Bro Formand for bestyrelsen siden 24. marts, 2023
  • group
    Nick Dobberstein Jensen Medlem af bestyrelsen siden 24. marts, 2023
  • group
    Heidi Hirsch Bjerrum Medlem af bestyrelsen siden 24. marts, 2023
  • group
    Helle Stauning Jakobsgaard Medlem af bestyrelsen siden 04. december, 2024
dashboard

Ejerstruktur i virksomheden

  • 0.4103/1
    Nick Dobberstein Jensen Reel ejer med 41,03% af virksomheden siden 05. juli, 2024.
  • 0.9/1
    Scandic Salmon A/S Legal ejer med 90 - 99,99% af virksomheden siden 04. december, 2024.
dashboard

Virksomhedens datterselskaber

Nordic Fish Sauce A/S har ingen datterselskaber.

hourglass_empty

Historisk udvikling af rollerne

Kilde: Specialudtræk fra CVR.