Branchen omfatter cateringvirksomhed, i forbindelse med enkeltbegivenheder, på kontraktlige aftaler med kunden, fx eventcatering, diner tranportable, kogekoner og salg af mad, der tilberedes i centrale køkkener til levering ud af huset. Branchen omfatter ikke fremstilling af letfordærvelige fødevarer til videresalg (10.89.00). Denne branche har branchekoden 562100, og ligger under branchegrupperingen hoteller og restauranter .
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv. |
Restauranter |
Anden restaurationsvirksomhed |
Cafeér, værtshuse, diskoteker mv. |
GreenMinds by KLM | 18-11-2024 |
vognbjergkøk net / Maiken Larsen | 13-11-2024 |
Mikkels Køkken | 09-11-2024 |
KC Kitchen | 05-11-2024 |
Thai food CPH | 04-11-2024 |
Laa Juice | 01-11-2024 |
Dortes' MAD | 01-11-2024 |
Far's Gris | 01-11-2024 |
Fa. Lunøe | 01-11-2024 |
Food v/Morten Rambusch | 30-10-2024 |