Branchen omfatter cateringvirksomhed, i forbindelse med enkeltbegivenheder, på kontraktlige aftaler med kunden, fx eventcatering, diner tranportable, kogekoner og salg af mad, der tilberedes i centrale køkkener til levering ud af huset. Branchen omfatter ikke fremstilling af letfordærvelige fødevarer til videresalg (10.89.00). Denne branche har branchekoden 562100, og ligger under branchegrupperingen hoteller og restauranter .
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv. |
Cafeér, værtshuse, diskoteker mv. |
Restauranter |
Anden restaurationsvirksomhed |
kogekonen v. Christina Møller | 19-10-2024 |
Brass ApS | 18-10-2024 |
Balash ApS | 13-10-2024 |
Cintas Spice Kitchen | 10-10-2024 |
Smag Sjælland I/S | 09-10-2024 |
Essence Prep ApS | 09-10-2024 |
Bozu CPH I/S | 07-10-2024 |
UranHjorths Madværksted | 05-10-2024 |
Mia Everson | 05-10-2024 |
Hvedeverk | 01-10-2024 |
JESPERS TORVEKØKKEN ApS | 525 |
WOK SHOP ApS | 201 |
Kalles Kaffe ApS | 143 |
CATERING DANMARK ApS | 142 |
SALLYS ApS | 84 |
TKC MAD A/S | 82 |
Mad til hver dag I/S | 79 |
KOKKEKOMPAGNIET ApS | 65 |
Gaudium Catering ApS | 63 |
NORDIC CATERING ApS | 58 |