Branchen omfatter cateringvirksomhed, i forbindelse med enkeltbegivenheder, på kontraktlige aftaler med kunden, fx eventcatering, diner tranportable, kogekoner og salg af mad, der tilberedes i centrale køkkener til levering ud af huset. Branchen omfatter ikke fremstilling af letfordærvelige fødevarer til videresalg (10.89.00). Denne branche har branchekoden 562100, og ligger under branchegrupperingen hoteller og restauranter .
| Cafeér, værtshuse, diskoteker mv. |
| Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv. |
| Anden restaurationsvirksomhed |
| Restauranter |
| Sult Event ApS | 01-12-2025 |
| She Serves | 01-12-2025 |
| Jul og co | 28-11-2025 |
| Anna Hovesen | 28-11-2025 |
| Samuelfontana I/S | 28-11-2025 |
| Terroir Nordics ApS | 26-11-2025 |
| Essence Dining ApS | 25-11-2025 |
| Private Chef Mercedes | 22-11-2025 |
| Mad fra hjertet | 21-11-2025 |
| NEM FEST EVENT ApS | 21-11-2025 |
| JESPERS TORVEKØKKEN ApS | 724 |
| WOK SHOP ApS | 206 |
| CATERING DANMARK ApS | 159 |
| One bar group ApS | 146 |
| Kalles Kaffe ApS | 126 |
| Gaudium Catering ApS | 92 |
| TKC MAD A/S | 86 |
| KOKKEKOMPAGNIET ApS | 79 |
| MR. MUMS ApS | 78 |
| Mad til hver dag I/S | 76 |