Branchen omfatter erhvervsmæssig catering, på grundlag af en kontraktlig aftale med kunden i en nærmere angivet periode, fx drift af madboder i en sportshal, drift af kantiner eller cafeterier i fx. kontorbygninger, skoler eller hospitaler samt i forsamlingshuse. Branchen omfatter ikke fremstilling af letfordærvelige fødevarer til videresalg (10.89.00). Denne branche har branchekoden 562900, og ligger under branchegrupperingen hoteller og restauranter .
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv. |
Cafeér, værtshuse, diskoteker mv. |
Event catering |
Restauranter |
FoodDrop ApS | 30-01-2023 |
Paper Dosa ApS | 20-01-2023 |
RD mad | 16-01-2023 |
Bieler og Elkjær ApS | 11-01-2023 |
Bjergesøgaard ApS | 10-01-2023 |
AYA Dining | 01-01-2023 |
Fort West | 01-01-2023 |
Canapebox ApS | 21-12-2022 |
Bidstrup Consulting | 01-12-2022 |
Kabbelgaard Køkken ApS | 01-12-2022 |