Branchen omfatter restaurationsvirksomhed, hvor der serveres mad for siddende gæster. Branchen omfatter restauranter, cafeterier, fastfoodrestauranter samt cafeer og kroer med hovedvægten lagt på servering af mad. Kroer med overnatningsfaciliteter er undtaget, jf. 55.10.10. Denne branche har branchekoden 561010, og ligger under branchegrupperingen hoteller og restauranter .
Event catering |
Anden restaurationsvirksomhed |
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv. |
Cafeér, værtshuse, diskoteker mv. |
Sultan Sharwarma ApS | 23-04-2024 |
DL Fried Chicken Aalborg ApS | 22-04-2024 |
DL Fried Chicken Herning ApS | 22-04-2024 |
TS 1969 ApS | 19-04-2024 |
RS Fried Chicken ApS | 19-04-2024 |
Hos Dodo ApS | 19-04-2024 |
Mina Istanbul Ballerup ApS | 19-04-2024 |
K&K ApS | 19-04-2024 |
Kling-Klang ApS | 19-04-2024 |
Choly's Food adventure | 19-04-2024 |
BONE'S RESTAURANTER A/S | 1175 |
FLAMMEN A/S | 785 |
NORDIC SERVICE PARTNERS A/S | 754 |
DANSKE KONCEPT RESTAURANTER A/S | 734 |
MR Restaurants ApS | 725 |
KING FOOD DANMARK A/S | 675 |
STICKS 'N' SUSHI A/S | 586 |
McDonald's Hjørring | 497 |
JENSEN'S BØFHUS A/S | 496 |
FREOS Group | 494 |