Branchen omfatter fremstilling af madretter, som er serveringsklar efter optøning eller opvarmning, som fx pizza, pastaretter, kød- og fjerkræretter mm. Fremstilling af fx poser med blandede frosne grøntsager henvises til 10.39.00. Denne branche har branchekoden 108500, og ligger under branchegrupperingen industri.
Chef Gobi Kitchen | 14-02-2021 |
Ryde Gastronomi To Go ApS | 11-02-2021 |
Tilberedt ApS | 05-02-2021 |
Dinelivretter | 03-02-2021 |
Bake it | 12-01-2021 |
Centrum pizza | 16-12-2020 |
Beths | 22-11-2020 |
GASTRO HOLDING ApS | 04-11-2020 |
Aleppo grill | 03-11-2020 |
Skals Pizza House | 01-11-2020 |
CO-RO A/S | 304 |
DALOON A/S | 116 |
Måltidsboxen ApS | 24 |
Frisk mad | 21 |
Selskabet af 01/01 2011 ApS | 15 |
GASTRO HOLDING ApS | 14 |
Convi Food ApS | 13 |
Costa Smeralda I/S | 13 |
pomona aps | 12 |
Ahaaa - Arabic Cuisine ApS | 10 |