Branchen omfatter fremstilling af supper og bouillon, gær, mælke- og osteerstatningsprodukter, kunstige koncentrater og kosttilskud. Branchen omfatter også fremstilling af letfordærvelige færdige fødevarer, fx smørrebrød og sandwich. Branchen omfatter ikke tilberedning af mad til umiddelbar fortæring, såsom i restauranter (56.10.10). Denne branche har branchekoden 108900, og ligger under branchegrupperingen industri.
Sarah Kitchen | 18-09-2023 |
SüsWeiss | 14-09-2023 |
Cap horn bageren ApS | 13-09-2023 |
DC Proteins ApS | 11-09-2023 |
INZYMES ApS | 01-09-2023 |
SB Superservice ApS | 25-08-2023 |
Swan Neck Bio ApS | 24-08-2023 |
Heidis Madværk | 21-08-2023 |
byRoots ApS | 14-08-2023 |
Noodle Masters ApS | 03-08-2023 |
FERTIN PHARMA A/S | 822 |
Orkla Care A/S | 261 |
PHARMA NORD ApS | 239 |
DE DANSKE GÆRFABRIKKER A/S | 135 |
FIPROS A/S | 127 |
GRØNVANG FOOD ApS | 81 |
Nestlé Professional Food A/S | 70 |
DANÆG PRODUCTS A/S | 59 |
Homemate A/S | 58 |
Ovodan Foods A/S | 50 |