Søg:
103 100

Forarbejdning og konservering af kartofler

Branchen omfatter forarbejdning og konservering af kartofler. Fx kartoffelskrællerier, fremstilling af forkogte frosne kartofler, franske kartofler, kartoffelsnacks, kartoffelmos i pulverform og kartoffelmel. Fremstilling af kartoffelstivelse henvises til 10.62.00. Denne branche har branchekoden 103100, og ligger under branchegrupperingen industri.

store_mall_directory

Brancheinformation

  • Branche Forarbejdning og konservering af kartofler
  • Branchekode 103100
  • Branchegruppering 19 Industri
  • Branchegruppering 127 Anden fødevareindustri
  • Branchebeskrivelse Branchen omfatter forarbejdning og konservering af kartofler. Fx kartoffelskrællerier, fremstilling af forkogte frosne kartofler, franske kartofler, kartoffelsnacks, kartoffelmos i pulverform og kartoffelmel. Fremstilling af kartoffelstivelse henvises til 10.62.00.
  • Omfatter Forarbejdning og konservering af kartofler: , Fremstilling af forkogte frosne kartofler , Fremstilling af kartoffelmos i pulverform , Fremstilling af kartoffelsnacks , Fremstilling af franske kartofler , Fremstilling af kartoffelmel
  • Omfatter ikke , Fremstilling af kartoffelstivelse, jf. 10.62.00
history

Nøgletal for branchen (beskæftigelse, november 2022)

  • location_city
    3 Virksomheder i branchen
  • money
    - Salg i branchen (2023)
  • local_shipping
    - Eksport i branchen (2023)
  • account_balance_wallet
    0 DKK Gns. lønsum pr. fuldtidsbeskæftiget
  • people_outline
    186 Beskæftigede i branchen
  • group
    0 Fuldtidsbeskæftigede i branchen
  • 59 Beskæftigede kvinder i branchen
  • 127 Beskæftigede mænd i branchen
  • Gå til Udvidet brancheanalyse for historiske data.
  • bar_chart

    Nye og ophørte virksomheder pr. år

    new_releases

    Nyeste virksomheder (stiftelse)

    melbygaard ApS 18-12-2016
    Dorthes Kartoffelskrælleri Bo Nyrup Pedersen 01-04-1994
    FLENSTED Food Group A/S 01-07-1992