Søg:
017 000

Jagt, fældefangst og serviceydelser i forbindelse hermed

Branchen omfatter jagt og fældefangst på kommerciel basis samt fangst af dyr med henblik på produktion af fødevarer og pelsværk eller til anvendelse inden for forskning, i zoologiske haver eller som kæledyr. Branchen omfatter også fremstilling af rå skind og landbaseret fangst af havpattedyr som hvalrosser og sæler samt serviceydelser til jagt og fældefangst. Denne branche har branchekoden 017000, og ligger under branchegrupperingen landbrug, skovbrug og fiskeri.

  • Instruktioner Hjælp til download
  • Kommune (99 valgte)
  • Virksomhedsform (40 valgte)
  • Antal ansatte (12 valgte)
  • Etablering + (1735 - 2019)
  • Data (15 valgte)

Download hele branchen som en virksomhedsliste i excel. Se instruktioner nedenfor.

swap_horiz

Segmentér branchen

Ud over den valgte branche, kan du segmentere din virksomhedsliste på parametrene: kommune, virksomhedsform, antal ansatte og etableringsdato. Navigér mellem valgmulighederne i fanerne ovenfor.

done_all

Vælg data

Under fanen 'data' kan du vælge hvilke informationer du vil have med, når du download din excel-liste. Cvr, navn og hvorvidt virksomheden er reklamebeskyttet er altid valgt på forhånd.

get_app

Download liste

Når du er tilfreds med din segmentering af den valgte branche, kan du downloade listen i boksen til højre på siden. Du kan løbende se hvor mange virksomheder listen vil indeholde, i cirkeldiagrammet.

Vælg interval for virksomhedernes etableringsdato

swap_horiz

Flere valgmuligheder

Download Antal virksomheder i listen

Antal virksomheder du rammer indenfor branchen

Virksomheder i din liste

,-

Pris for download (ekskl. moms)

Ved køb af denne virksomhedsliste accepterer du eStatistiks vilkår. Du kan hente et eksempel på en virksomhedsliste, for at få et indtryk af opbygningen af den genererede excel-fil. Du kan maks hente 5000 virksomheder ad gangen.