Branchen omfatter slagtning af andre dyr end svin og fjerkræ samt forarbejdning af kød herunder fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød samt udsmeltning af fedt og forarbejdning af slagteaffald eller destruktion af kød. Også fremstilling af opkradset uld er omfattet. Denne branche har branchekoden 101190, og ligger under branchegrupperingen industri.
| Forarbejdning af svinekød |
| Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
| Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter |
| Tommys køkken | 30-09-2025 |
| Slagter Galsgaard | 18-07-2025 |
| John Solution ApS | 15-11-2024 |
| Kim Slagter | 01-03-2023 |
| Skare Selected Beef ApS | 14-02-2023 |
| Koeds kød | 03-10-2022 |
| Bakkjærsminde Gårdbutik v/ Anette Gye | 20-09-2021 |
| Den Rullende Slagter v/René Qvesehl | 03-08-2021 |
| Demirhan Slagter Kolonial | 06-04-2021 |
| Varde Aadal Lam I/S | 01-01-2021 |