Branchen omfatter slagtning af andre dyr end svin og fjerkræ samt forarbejdning af kød herunder fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød samt udsmeltning af fedt og forarbejdning af slagteaffald eller destruktion af kød. Også fremstilling af opkradset uld er omfattet. Denne branche har branchekoden 101190, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter |
Forarbejdning af svinekød |
Al-Rafiden Halal Slagter | 11-11-2024 |
Dansk Naturkød 2023 ApS | 08-08-2023 |
Kim Slagter | 01-03-2023 |
Skare Selected Beef ApS | 14-02-2023 |
Stefans Slagte bix | 01-09-2022 |
Slagtern v/Casper Knudsen | 04-05-2022 |
Bakkjærsminde Gårdbutik v/ Anette Gye | 20-09-2021 |
Kolding Slagter ApS | 10-09-2021 |
Den rullende slagter v/ Rene Qvesehl | 03-08-2021 |
Demirhan Slagter Kolonial | 06-04-2021 |
DAT-SCHAUB A/S | 536 |
BHJ A/S | 393 |
HIMMERLANDSKØD A/S | 268 |
SCAN-HIDE A/S | 152 |
ÅRHUS SLAGTEHUS A/S | 32 |
MOGENS NIELSEN KREATURSLAGTERI A/S | 32 |
DK-KØD ApS | 20 |
Stensved Slagtehus ApS | 20 |
TISTRUP SLAGTEHUS ApS | 16 |
Scan MEAT ApS | 14 |