Branchen omfatter slagtning af andre dyr end svin og fjerkræ samt forarbejdning af kød herunder fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød samt udsmeltning af fedt og forarbejdning af slagteaffald eller destruktion af kød. Også fremstilling af opkradset uld er omfattet. Denne branche har branchekoden 101190, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning af svinekød |
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter |
Kim Slagter | 01-03-2023 |
Skare Selected Beef ApS | 14-02-2023 |
Slagtern v/Casper Knudsen | 04-05-2022 |
Bakkjærsminde Gårdbutik v/ Anette Gye | 20-09-2021 |
Kolding Slagter ApS | 10-09-2021 |
Den rullende slagter v/ Rene Qvesehl | 03-08-2021 |
Demirhan Slagter Kolonial | 06-04-2021 |
Varde Aadal Lam I/S | 01-01-2021 |
Moseminde Vildt | 01-12-2020 |
LF Vildt- og Fjerkræslagteri ApS | 23-09-2020 |