Branchen omfatter slagtning af andre dyr end svin og fjerkræ samt forarbejdning af kød herunder fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød samt udsmeltning af fedt og forarbejdning af slagteaffald eller destruktion af kød. Også fremstilling af opkradset uld er omfattet. Denne branche har branchekoden 101190, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
Forarbejdning af svinekød |
Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter |
Kim Slagter | 01-03-2023 |
Skare Selected Beef ApS | 14-02-2023 |
Stefans Slagte bix | 01-09-2022 |
Slagtern v/Casper Knudsen | 04-05-2022 |
VB Kød ApS | 13-04-2022 |
Nuuk Slagter & Røgeri ApS | 05-10-2021 |
Bakkjærsminde Gårdbutik v/ Anette Gye | 20-09-2021 |
Kolding Slagter ApS | 10-09-2021 |
Den rullende slagter v/ Rene Qvesehl | 03-08-2021 |
Demirhan Slagter Kolonial | 06-04-2021 |