Branchen omfatter fremstilling af tørret, saltet eller røget kød samt pølser, patéer, postejer, kogt skinke mm. Denne branche har branchekoden 101300, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
Forarbejdning af svinekød |
Forarbejdning af andet kød |
VKS.ApS | 23-02-2024 |
Home Style Slagter | 19-01-2024 |
KHed | 01-12-2023 |
Gris Lam & Co 2 ApS | 19-09-2023 |
Trundholm Charcuteri | 24-08-2023 |
OSI Austria Foodworks GmbH | 01-08-2023 |
Ukraine product & quality | 16-02-2023 |
Delika Christiansfeld A/S | 06-02-2023 |
Hornbæk Specialiteter ApS | 12-10-2022 |
Stenger & Düwel ApS | 28-09-2022 |
DANPO A/S | 1271 |
Stryhns Gruppen A/S | 413 |
DAKA DENMARK A/S | 256 |
ATRIA DANMARK A/S | 173 |
ROBERT DAMKJÆR A/S | 131 |
SKARE FOOD ApS | 116 |
Delika Christiansfeld A/S | 100 |
Delika Aarhus A/S | 77 |
JENSENS FOODS A/S | 72 |
HØJER PØLSER A/S | 53 |