Branchen omfatter fremstilling af tørret, saltet eller røget kød samt pølser, patéer, postejer, kogt skinke mm. Denne branche har branchekoden 101300, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning af svinekød |
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
Forarbejdning af andet kød |
Charkis master | 03-12-2024 |
VKS.ApS | 23-02-2024 |
Home Style Slagter | 19-01-2024 |
KHed | 01-12-2023 |
Gris Lam & Co 2 ApS | 19-09-2023 |
Trundholm Charcuteri | 24-08-2023 |
OSI Austria Foodworks GmbH | 01-08-2023 |
Ukraine product & quality | 16-02-2023 |
Delika Christiansfeld A/S | 06-02-2023 |
Hornbæk Specialiteter ApS | 12-10-2022 |
DANPO A/S | 1245 |
Stryhns Gruppen A/S | 407 |
DAKA DENMARK A/S | 258 |
ATRIA DANMARK A/S | 173 |
ROBERT DAMKJÆR A/S | 129 |
SKARE FOOD ApS | 116 |
Delika Christiansfeld A/S | 97 |
Delika Aarhus A/S | 74 |
JENSENS FOODS A/S | 67 |
HANEGAL A/S | 51 |