Branchen omfatter fremstilling af tørret, saltet eller røget kød samt pølser, patéer, postejer, kogt skinke mm. Denne branche har branchekoden 101300, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
Forarbejdning af andet kød |
Forarbejdning af svinekød |
Delika Christiansfeld A/S | 06-02-2023 |
Debel Consulting /v Mads Debel Jørgensen | 06-01-2023 |
Hornbæk Specialiteter ApS | 12-10-2022 |
Stenger & Düwel ApS | 28-09-2022 |
Jepson Charcuterie ApS | 04-05-2022 |
Nørmark Meat ApS | 19-04-2022 |
P.ølseriet | 01-02-2022 |
Holsted Kød ApS | 26-11-2021 |
mør | 01-12-2020 |
Vagn Vinstrup | 01-10-2020 |
DANPO A/S | 1111 |
Stryhns Gruppen A/S | 388 |
DAKA DENMARK A/S | 260 |
ATRIA DANMARK A/S | 203 |
ROBERT DAMKJÆR A/S | 135 |
SKARE FOOD A/S | 126 |
Delika Aarhus A/S | 94 |
HANEGAL A/S | 64 |
JENSENS FOODS A/S | 52 |
FABRIKKEN LEPO A/S | 42 |