Søg:
101 110

Forarbejdning af svinekød

Branchen omfatter slagtning af svin samt forarbejdning af svinekød herunder fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød i hele kroppe eller udskæring samt udsmeltning af svinefedt og forarbejdning af slagteaffald eller destruktion af svinekød. Denne branche har branchekoden 101110, og ligger under branchegrupperingen industri.

store_mall_directory

Brancheinformation

  • Branche Forarbejdning af svinekød
  • Branchekode 101110
  • Branchegruppering 19 Industri
  • Branchegruppering 127 Slagterier
  • Branchebeskrivelse Branchen omfatter slagtning af svin samt forarbejdning af svinekød herunder fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød i hele kroppe eller udskæring samt udsmeltning af svinefedt og forarbejdning af slagteaffald eller destruktion af svinekød.
  • Omfatter Drift af svineslagterier, der beskæftiger sig med slagtning samt forarbejdning af svinekød , Fremstilling af fersk, kølet eller frosset svinekød i hele kroppe , Fremstilling af fersk, kølet eller frosset svinekød i udskæringer
  • Omfatter ikke Produktion af kød fra andre dyr end svin, jf. 10.11.90 , Pakning af kød på honorar, eller kontraktbasis, jf. 82.92
history

Nøgletal for branchen

  • location_city
    28 Virksomheder i branchen
  • money
    - Salg i branchen
  • local_shipping
    - Eksport i branchen
  • account_balance_wallet
    523,348 DKK Gns. lønsum pr. fuldtidsbeskæftiget
  • people_outline
    6,806 Beskæftigede i branchen
  • group
    6,296 Fuldtidsbeskæftigede i branchen
  • 1,240 Beskæftigede kvinder i branchen
  • 5,566 Beskæftigede mænd i branchen
bar_chart

Nye og ophørte virksomheder pr. år

question_answer

Lignende brancher

Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter
Forarbejdning af andet kød
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød

Disse lignende brancher ligger alle under branchegrupperingen "Slagterier", som er én af 127 grupperinger af alle brancher i Danmark.