Branchen omfatter slagtning af svin samt forarbejdning af svinekød herunder fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød i hele kroppe eller udskæring samt udsmeltning af svinefedt og forarbejdning af slagteaffald eller destruktion af svinekød. Denne branche har branchekoden 101110, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
Forarbejdning af andet kød |
Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter |
Slagter Kristian Sand Olesen | 13-04-2020 |
Bettini Salumi | 04-09-2019 |
Hvidebæk Meat ApS | 01-09-2017 |
Riberholdt Consulting | 19-10-2016 |
Hårby Slagteren ApS | 08-10-2015 |
HP Production ApS | 24-08-2015 |
Nr. Onsild ApS | 26-06-2015 |
Sæby Gårdslagteri I/S | 01-05-2015 |
Hvidebæk Slagteri og Pølsefabrik ApS | 05-03-2015 |
Ømands I/S | 18-07-2014 |