Branchen omfatter slagtning af svin samt forarbejdning af svinekød herunder fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød i hele kroppe eller udskæring samt udsmeltning af svinefedt og forarbejdning af slagteaffald eller destruktion af svinekød. Denne branche har branchekoden 101110, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning af andet kød |
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter |
Slagtehuset Krämer ApS | 01-10-2024 |
Slagter Kristian Sand Olesen | 13-04-2020 |
Bettini Salumi | 04-09-2019 |
Riberholdt Consulting | 19-10-2016 |
Hårby Slagteren ApS | 08-10-2015 |
HP Production ApS | 24-08-2015 |
Nr. Onsild ApS | 26-06-2015 |
Sæby Gårdslagteri I/S | 01-05-2015 |
Hvidebæk Slagteri og Pølsefabrik ApS | 05-03-2015 |
Ømands I/S | 18-07-2014 |