Branchen omfatter slagtning og forarbejdning af fjerkræ samt fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød samt udsmeltning af spiseligt fjerkræfedt og fremstilling af fjer og dun. Denne branche har branchekoden 101200, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning af svinekød |
Forarbejdning af andet kød |
Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter |
Vendsyssel Fjerkræslagteri ApS | 25-03-2022 |
Fjerland | 04-03-2019 |
Krogshøjgård Andefarm ApS | 11-02-2019 |
Ejvang Øko ApS | 13-11-2015 |
DAFC A/S | 26-01-2015 |
EJENDOMSSELSKABET DFC A/S | 30-08-2012 |
ROKKEDAHL FOOD ApS | 16-03-2011 |
ApS NR. 1234 AF 29.10.2007 | 08-11-2007 |
ROSE Poultry A/S | 31-01-2000 |
Hans Smidt | 20-10-1962 |