Branchen omfatter slagtning og forarbejdning af fjerkræ samt fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød samt udsmeltning af spiseligt fjerkræfedt og fremstilling af fjer og dun. Denne branche har branchekoden 101200, og ligger under branchegrupperingen industri.
| Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter |
| Forarbejdning af andet kød |
| Forarbejdning af svinekød |
| Vendsyssel Fjerkræslagteri ApS | 25-03-2022 |
| Fjerland | 04-03-2019 |
| Ejvang Øko ApS | 13-11-2015 |
| DAFC A/S | 26-01-2015 |
| EJENDOMSSELSKABET DFC A/S | 30-08-2012 |
| ROKKEDAHL FOOD ApS | 16-03-2011 |
| ApS NR. 1234 AF 29.10.2007 | 08-11-2007 |
| ROSE Poultry A/S | 31-01-2000 |
| Hans Smidt | 20-10-1962 |
| ROSE Poultry A/S | 840 |
| ROKKEDAHL FOOD ApS | 114 |
| DAFC A/S | 14 |
| Vendsyssel Fjerkræslagteri ApS | 12 |
| EJENDOMSSELSKABET DFC A/S | |
| ApS NR. 1234 AF 29.10.2007 | |
| Hans Smidt | |
| Ejvang Øko ApS | |
| Fjerland |