Branchen omfatter fremstilling af tørret, saltet eller røget kød samt pølser, patéer, postejer, kogt skinke mm. Denne branche har branchekoden 101300, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
Forarbejdning af svinekød |
Forarbejdning af andet kød |
MeatCraft | 04-04-2025 |
Kødsnedkeren - Jørlunde ApS | 12-03-2025 |
Stensvang vildt ApS | 10-03-2025 |
PS Hjemmerøgeri Stenvad | 16-12-2024 |
Charkis master | 03-12-2024 |
VKS.ApS | 23-02-2024 |
Home Style Slagter | 19-01-2024 |
KHed | 01-12-2023 |
Gris Lam & Co 2 ApS | 19-09-2023 |
Trundholm Charcuteri | 24-08-2023 |
DANPO A/S | 1193 |
Stryhns Gruppen A/S | 414 |
ATRIA DANMARK A/S | 150 |
ROBERT DAMKJÆR A/S | 139 |
SKARE FOOD ApS | 116 |
Delika Christiansfeld A/S | 95 |
Delika Aarhus A/S | 77 |
JENSENS FOODS A/S | 64 |
HØJER PØLSER A/S | 45 |
FABRIKKEN LEPO A/S | 45 |