Branchen omfatter fremstilling af tørret, saltet eller røget kød samt pølser, patéer, postejer, kogt skinke mm. Denne branche har branchekoden 101300, og ligger under branchegrupperingen industri.
Forarbejdning af svinekød |
Forarbejdning af andet kød |
Forarbejdning og konservering af fjerkrækød |
Lækz | 02-01-2025 |
PS Hjemmerøgeri Stenvad | 16-12-2024 |
Charkis master | 03-12-2024 |
VKS.ApS | 23-02-2024 |
Home Style Slagter | 19-01-2024 |
KHed | 01-12-2023 |
Gris Lam & Co 2 ApS | 19-09-2023 |
Trundholm Charcuteri | 24-08-2023 |
OSI Austria Foodworks GmbH | 01-08-2023 |
Ukraine product & quality | 16-02-2023 |
DANPO A/S | 1253 |
Stryhns Gruppen A/S | 409 |
DAKA DENMARK A/S | 260 |
ATRIA DANMARK A/S | 168 |
ROBERT DAMKJÆR A/S | 131 |
SKARE FOOD ApS | 116 |
Delika Christiansfeld A/S | 97 |
Delika Aarhus A/S | 72 |
JENSENS FOODS A/S | 63 |
HØJER PØLSER A/S | 48 |