subjectNyheder buildVærktøjer question_answerVidensbank contact_mailOm os
lightbulb_outline

Iværksættere

Når iværksættere skaber et nyt marked, er de samtidig med til at skabe jobs. Der bliver behov for at ansætte nye arbejdere på dette marked, og det giver vækstmuligheder. Derfor er iværksætterne vigtige, og derfor følger eStatistik udviklingen blandt iværksætterne tæt. Vi undersøger bl.a. spørgsmålene: Hvem og hvor mange arbejder i iværksætterbranchen? Hvor lang tid overlever de? Og hvor mange jobs skaber de?

eStatistik leverer iværksætterdata til hovedparten af de danske kommuner. Det gælder både etablerings- og overlevelsesrater samt data om iværksætternes jobskabelse. Når der er aktuelle data og rapporter, vil du kunne finde nogle af dem her. eStatistik har bl.a.:

 

• Lavet en omfattende gennemgang af iværksætterbranchen og iværksættervirksomheder - samt definitioner heraf - i vores artikel "Nye ejerformer hitter i hele landet" fra 2016.
• Udarbejdet et iværksætterindeks for nydanskere i samarbejde med Etnisk Erhvervsfremme.

 Bidraget med data til iværksætterstrategier i såvel Aarhus som København - læs iværksætterstrategien for Aarhus.

 

 Udarbejdet  en database over alle nye virksomhedsregistreringer i landets kommuner med udgangspunkt i CVR-registret. 


Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvilke data der er på vej. Du har også mulighed for at abonnere på målrettede og skræddersyede data om iværksættertemaet, herunder om etablering og overlevelse samt jobskabelse.