Søg:

29. marts, 2017

21 kommuner er tilbage på vækstsporet efter krisen – Tillykke til Skanderborg, Vejen, Allerød og Solrød

04. oktober, 2016

17 kommuner har overvundet krisen – Tillykke til Aalborg, Middelfart og Køge

07. juni, 2016

eDatabanken: Unikke og detaljerede uddannelses-, beskæftigelses-, it- og pendlingsstatistikker på kommuneniveau er opdateret med 2015-tal

18. februar, 2016

20 kommuner fastholder finansbeskæftigelse gennem krisen

08. oktober, 2015

16 kommuner har lagt finanskrisen bag sig

05. august, 2015

Store midtjyske provinsbyer knækker it-koden

domain

Kommunestatistik

eStatistik har i samarbejde med Danmarks Statistik udviklet en unik statistik, der fokuserer på beskæftigelsesudviklingen i alle landets kommuner i perioden 2003-2015. I vores eDatabank kan du få et detaljeret billede af det lokale erhvervslivs branchesammensætning, selvstændighedskultur, kvindelige topledere, uddannelsesniveau, pendlingsstatistik, den offentlige og private sektors størrelse samt meget mere.

eStatistik har i samarbejde med Danmarks Statistik udviklet en unik statistik, der fokuserer på beskæftigelsesudviklingen i alle landets kommuner i perioden 2003-2015. I vores eDatabank kan du få et detaljeret billede af det lokale erhvervslivs branchesammensætning, selvstændighedskultur, kvindelige topledere, uddannelsesniveau, pendlingsstatistik, den offentlige og private sektors størrelse samt meget mere.

Udover den specialudviklede kommunestatistik stiller eStatistik en række tabeller til rådighed fra Danmarks Statistiks statistikbank. eDatabanken bliver løbende opdateret med de nyeste tal. I eDatabanken kan eStatistiks brugere således sammensætte kommunestatistik ud fra specielle interesseområder og blandt andet få et indblik i den enkelte kommunes befolknings- og arbejdsstyrkesammensætning samt de nyeste ledighedstal.

 

Gå direkte til gratis kommunestatistik

 

Book et foredrag hos eStatistik få et overblik over din kommune - læs mere

 

Kommunepakken
Kommunepakken henvender sig til kommuner, kommunesammenslutninger, erhvervsråd og virksomheder, der ønsker en opdateret beskrivelse af det lokale erhvervsliv. De endelige statistikker udarbejdes i samarbejde med kunden og vil fokusere på de enkelte kommuners udvikling og særlige erhvervsmæssige styrkepositioner. Det gælder for områder som:

 

  1. Beskæftigelse fordelt på brancher, ressourceområder, oplevelseserhverv og videnerhverv
  2. Væksttal for beskæftigelsen
  3. Beskæftigedes uddannelsesniveau
  4. Etablerings- og overlevelsesrater
  5. Branchefordeling for nye og eksisterende virksomheder
  6. Virksomhedernes omsætning, eksport og værditilvækst
  7. Antal eksportvirksomheder
  8. Jobskabelse i nye virksomheder
  9. Vækstiværksættere

 

eStatistiks specialkørsler fra Danmarks Statistik bliver anvendt af 82 ud af landets 98 kommuner. Nedenstående landkort viser, hvor mange kommuner eStatistik har leveret data til enten direkte eller indirekte. Det kan være i form af erhvervshandlingsplaner, konturer eller som underleverandør af data til andre efterspurgte analyser.

 

 

Nedenstående giver et overblik, hvordan du selv kan søge nærmere information om, hvordan eStatistiks data er blevet brugt af kommunerne.

 

Vaekstanalyse.dk:

eStatistik har leveret data til udarbejdelse af vækstvilkår i samtlige kommuner inden for Region Hovedstaden og Region Sjælland.

 

Det Gode Liv:

Via publikationerne på detgodeliv.dk kan du finde konturer for kommunerne inden for Region Syddanmark, som alle har brugt data fra eStatistik.

 

Business Region Aarhus:

Business Region Aarhus (BRAA) er et samarbejde mellem 12 kommuner. eStatistik har bl.a. leveret tal til iværksætteriet i BRAA og erhvervsstrategien for 2016-2017.

Kontakt eStatistik for en uddybning af kommunepakkens indhold og anvendelsesmuligheder.

Store firmaer forgylder tre kommuner: 20 pct flere arbejdspladser end i 2008

Læs nyheden her navigate_next

Aarhus er inde i en kreativ guldalder

Læs nyheden her navigate_next

Se kortet: Her skaber iværksætteri flest jobs

Læs nyheden her navigate_next

Arkitekter klumper sig sammen i Aarhus og København

Læs nyheden her navigate_next

Vækstkommunernes trumf er geografi

Læs nyheden her navigate_next

Erhvervskæmper afgør kommuners jobfest

Læs nyheden her navigate_next